Negen weken Australië. The Movie
23 mei 2024 - Port Douglas, Australië
PORT DOUGLAS - Morgen gaan we naar wat voor ons de uitgang van Australië is: Cairns. Een stad die velen tot de verbeelding spreekt, maar waar wij nog geen etmaal zullen zijn. Overmorgen in alle vroegte vliegen we met Qantas naar Brisbane en dan met Fiji Airways naar Nadi op het hoofdeiland van Fiji. De dag erna varen we naar ons resort op het piepkleine eilandje Matamanoa.
Ongetwijfeld gaan we morgen nog rondlopen op de esplanade in Cairns, maar het wordt vooral een kwestie van liggen aan het zwembad. En vroeg naar bed, want om 4 uur moeten we de auto inleveren en om 6 uur vliegen we.
Missen!
Ons hoofd zit vol met Australië en we weten zeker dat we dit land gaan missen.
De natuur, de grote schaal in elk opzicht, de vriendelijke mensen, de 'no worries', de uitzichten, de wildlife, de geluiden, de lange wegen, de flatwhites, de 'snot blocks', de wandelingen, de brekkies met de 'eggs bennie', de Yellowtail Sauvignon en de Yellowglen Bubbels,de schreeuwende kaketoes, het avontuur, de eindeloze stranden, het vrije leven...
En! De Kookaburra, de vogel die misschien niet moeders mooiste is, maar wel de lachtstuipen oproept als hij van zich laat horen en lijkt te schateren van het lachen. Het was een rode draad tijdens onze reis.
Net als toen we het schitterende Nieuw-Zeeland verlieten, hebben we ook nu negen weken ingedikt tot een filmpje van ruim drie minuten.
Mooie flarden van mooie herinneringen aan dit waanzinnig schitterende en leuke land, en het is nog maar een deel van alles wat we hebben gezien en meegemaakt.
KLIK HIER voor het filmpje.
Jullie zullen worden ontvangen door de Kookaburra, door wie anders....
Voor maximaal effect, zet je het geluid op '10'.
Volgend bericht volgt uit Fiji (zo WiFi dat toelaat).

Maar nu eerst lekker chillen en nagenieten op de Fiji islands .
Kijk er ook naar uit jullie straks weer te gaan ontmoeten en jullie verhalen te horen. Uit voorzorg om de kelen te smeren neem wat extra Caipirinha’s op Mantamanoa.
Liefs, Tineke
Op naar de volgende relaxte etappe. 😎😎
Hele fijne, relaxte weken op Fiji 🍹!!!